Nordic Growth järjesteli Champion Door Oy:n koko osakekannan myynnin italailaiselle BMP Europe S.r.l:lle - Nordic Growth - Investointipankkipalvelut
Testimonials, Tietoiskut

Nordic Growth järjesteli Champion Door Oy:n koko osakekannan myynnin italailaiselle BMP Europe S.r.l:lle

Champion Door Oy on yksi johtavista teollisuuden massiivisten nosto-ovien valmistajista maailmassa. Sen tuotteet soveltuvat erityisesti vaativiin olosuhteisiin kuten lentokonehangaareihin, satamahalleihin ja kaivosteollisuuteen, joissa korostuu lämmön ja äänen eristyksen vaatimukset, turvallisuus ja toimintavarmuus.

Myyjiä olivat perheyhtiön osakkaat Pekka Hosio, Mika Hosio ja Marja Vaartamo. Lisäksi merkittävä sijoittaja, paikallista yrityskenttää laajasti tukeva Pohjanmaan Arvo sijoitusosuuskunta myi kaupassa osuutensa.

”Nordic Growth edisti kauppaa selkein ja varmoin ottein koko prosessin ajan projektin ajoittaisista vaikeasti ennakoitavista haasteista huolimatta. Fokus oli koko ajan, aina alun haastatteluista ja ostajien kartoittamisesta asti, arvossa jota yrityksemme tuottaa niin itsenäisenä kuin osana ostajan organisaatiota. Tämä lähestymistapa osoitti toimivuutensa.”  -Pekka Hosio, toimitusjohtaja

BMP Group on globaali teollisuuden oviratkaisujen valmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Villanova d’Astissa, Italiassa.

Kauppa on osa strategiaa, jolla edistetään Champion Doorin kansainvälistä kasvua. BMP vahvistaa ostolla jalansijaansa suurten nosto-ovien markkinalla. Toiminta jatkuu Nivalassa entiseen tapaan.

”Nordic Growth oli tukena prosessin jokaisessa vaiheessa. Saavutettiin kaikki se miksi heidät palkkasimme – ei voi olla kuin tyytyväinen lopputulokseen.” -Mika Hosio, hallituksen jäsen.

 

Nordic Growth tiimi

Saul Schubak, +358 40 665 6964, saul.schubak@nordicgrowth.com
Long Lam, +358 40 660 5284, long.lam@nordicgrowth.com

 

Lehdistötiedote